Koleksi Gambar Panorama Yang Gagal Dan Mencuit Hati

Share artikel ini :
  • 114

Gambar panorama boleh menjadi sangat menakjubkan jika dibuat dengan betul. Ketika cuba mengambilnya, kita biasanya terpaksa mengambil beberapa gambar berasingan untuk mendapatkan keseluruhan foto dalam bingkai. Perkara ini, sangat sukar untuk dilakukan. Namun, apabila gambar panorama di ambil oleh amatur, gambar menjadi sesuatu yang benar-benar pelik dan lucu.

Kepala Paip telah mengumpulkan panorama paling epik gagal yang lucu dan pelik pada masa yang sama.

Koleksi Gambar Mod Panorama Yang Gagal Dan Mencuit Hati.

Enjoy!

1.Tak perlukan selfie stick.

2. Bila anjing lari terlalu laju.

3. Bila tengok camera tapi nak scroll newsfeed facebook juga.

4. Orang halimunan.

5. Kuda untuk 2 orang.

6. Comel tak?

7. Zirafah menyamar sebagai kuda.

8. Lampu berubah ketika ambil panorama.

9. Dah kata jangan gerak.

10. Mungkin inilah muka kucing masa bersin.

11. Yang ni kelakar..hahahaha..

12. Anjing ni seperti ke dimensi lain.

13. Sama juga macam gambar atas ni.

14. Orang halimunan lagi.

15. BetulΒ² fail ni.

16. Kembar.

17. Bila bergerak masa ambil gambar panorama, ini jadinya.

18. Tangan magik.

19. Hanya menunjuk arah.

20. Alamak.

21. Tiga kepala lebih baik berbanding 1.

22. Macam mana dia buat ni.

View this post on Instagram

#panoramicfail

A post shared by marief75 ❀️ (@marief75) on

23. Lari laju sambil ambil gambar.

24. Ulat bulu nak berubah jadi ramaΒ².

25. Macam dalam movie Split.

26. Ini hasilnya.

27. Bila terlalu banyak sangat berjemur.

28. So trippy..

29. Penyokong merai kemenangan.

30. Yup…

31. Kita boleh nampak secara berperingkat.

32. Kucing hobbit.

33. Spesis baru ditemui.

34. Cantiknya awak hari ini.

35. Kamera pun dah pening ni.

36. Diet hari ini memberi kesan yang pelik.

37. Child of darkness.

Like & Share.

 


Share artikel ini :
  • 114
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Inline
Inline