Koleksi Gambar Lucu & Pelik Yang Berjaya Diambil Melalui Google Car.

Share artikel ini :
  • 78

Foto terbaik adalah foto candid di mana anda tidak perlu pose. Dalam artikel ini terdapat gambar candid yang diambil melalui Google Street View. Pada tahun 2007, Google mengeluarkan projek yang membolehkan sesiapa sahaja ‘berjalan-jalan’ di mana sahaja mereka mahu. Dan ini juga bermakna kita kini dapat melihat bukan sahaja kecantikan dunia tetapi juga realiti yang lucu dan menarik.

Kepala Paip menjemput anda untuk meneroka sesuatu yang baru dan melihat gambar ‘hidup’ yang diambil pada masa yang tepat.

Koleksi Gambar Lucu & Pelik Yang Berjaya Diambil Melalui Google Car.

Enjoy!

1. Rupa merpati di Jepun.

2. Ada seorang yang tak pandai naik basikal.

3. Inilah yang terjadi bila kuda berjumpa dengan Google Car.

4. Anda tak akan bersedia dengan ini.

5. Keldai tercomel setakat ini.

6. Hari yang malang untuk keluar berjalan.

7. Orang ni tersangkut dalam game.

8. Inilah masanya untuk tunjukkan skill.

9. Makhluk seram dijumpai.

10. Semua orang tahu dia pegi mana.

11. “Eh..benda apa yang lalu ni?”

12. Sangat banyak persoalan yang timbul.

13. Haaa..dah gemok.

14. Satu lagi foto yang menyeramkan.

15. Pembunvhan yang berjaya dirakam.

Sebenarnya mereka tahu Google Car akan lalu pada hari itu, sengaja nak buat prank. Mereka terpaksa menjelaskan kepada pihak polis selepas orang ramai membuat aduan.

16. Inilah salah satu contoh Google Street View yang diupah untuk memasuki lorongĀ² yang tak boleh dilalui oleh kereta.

Macam biasa gais, LIKE button biru dekat bawah tu yer..


Share artikel ini :
  • 78
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Inline
Inline